SycamorKop
 
SYCAMORE TRAVEL REIZEN NUBISCHE VILLA PUBLICATIES CONTACT
 
verloopje
adviesPlattegrond
modificatiesPrijzen
Nubische Villa

NUBISCHE VILLA TE HUUR IN ASWAN

Ons familiehuis is gesitueerd in Garb Aswan op de westoever van de Nijl in het dorp El Quba. Het dorp is gelegen aan de voet van de heuvels met de tombes van de edelen uit de faraonische tijd. Vanuit het centrum van Aswan is deze plek altijd herkenbaar, vooral s' nachts als de heuvels mooi uitgelicht zijn.

Als u met de locale veerboot oversteekt en dan nog 5 minuten wandelt bent u bij onze villa. Het huis is ook in ongeveer een half uur te bereiken via de Aswan brug, waar u tijdens een prachtige rit rechts van u kilometers lang Nubische dorpen passeert en links van u over de velden en de Nijl uitkijkt. Als u van het vliegveld komt kunt u ons bereiken in ongeveer en half uur via de woestijnweg.

Onze villa is in Nubische stijl gebouwd met een grote koepel en tongewelven, de muren zijn een halve meter dik om de hitte buiten te houden. Het bevat een grote woonkamer en eetkamer die door open bogen verbonden zijn met de gang. Er zijn vier slaapkamers met grote bedden en in de bibliotheek kan ook nog een bed opgemaakt worden. Airco en DSL aanwezig. Er zijn ook twee zeer ruime badkamers , een daarvan zelfs met jacuzzi en er is een prachtige orientaalse keuken. Alles wat u nodig hebt is voorhanden.
Het ruime prive dakterras geeft uitzicht over het dorp en aan de andere kant over de velden en de Nijl.
De villa is omgeven door prachtige tuinen met biodynamische groente en fruitbomen. Er is een terras aan de voorkant van het huis met het irrigatiekanaal en de enige locale weg en het dorp daarachter gelegen. Het andere terras is heel prive aan de achterkant van het huis gelegen en kijkt uit over de velden en de Nijl.

De villa is zeer geschikt voor families of kleinere groepjes die activiteiten willen doen (yoga, schilderen, speciale gelegenheid of feestje.)
Omdat wij, de eigenaren van de villa, een reisbureau hebben kunnen wij ook indien gewenst zaken als transfers, bezoeken, boottochtjes etc. voor u regelen.
Onze familie woont in hetzelfde dorp en beheert de boel . Dus als u enige andere service nodig heeft bijvoorbeeld een poetsbeurt gedurende of aan het einde van uw verblijf, een boottocht op de Nijl, een wasje of een echte Nubische maaltijd, dan kan dat allemaal geregeld worden voor heel redelijke prijzen.

Laat u verrassen door de gastvrijheid en vriendelijkheid van de locale mensen. Hier is het waar Africa begint.

lijn
Home Disclamer Credits E-mail Sitemap
lijn Nederlands
lijn English
lijn

Welkom op de website
van Sycamore

Sycamortak