SycamorKop
 
SYCAMORE TRAVEL REIZEN NUBISCHE VILLA PUBLICATIES CONTACT
 
verloopje
adviesWalk & Clean
modificatiesArtikel Margriet
modificatiesBoek Corine van Delsen
modificatiesSiwa Festival
modificatiesLoslaten en Genieten
Publicaties

PUBLICATIES

Met enige regelmaat verschijnen er publicaties over onze organisatie en activiteiten.

Ieder jaar vindt onze schoonmaak/wandelactiviteit plaats in de laatste week van september, waarvoor we direct werven in onze kring van vrienden, kennissen, familie en klanten via de publicatie WALK and CLEAN. Iedereen die deze non-profit activiteit een warm hart toedraagt is welkom om mee te doen.

Het bekende weekblad de Margriet publiceerde in voorjaar 2011 een artikel n.a.v. de Arabische lente en hoe Yvon deze roerige tijd in Egypte ervaren heeft.

Een vriendin van Yvon, Corine van Delsen schreef over haar bijzondere band met Egypte in het boek “Het spel met de handen”. De reizen die in het boek beschreven worden zijn door onze organisatie uitgevoerd.

Het Siwa festival is een jaarlijkse activiteit bij volle maan in de maand oktober. Yvon en haar broer Johannes die fotograaf is, maakten een prospectiereis naar Siwa. Het festival wordt beschreven en u ziet wat van het prachtige fotowerk van de Siwa-oase.

In Even loslaten en gewoon genieten nodigen we klanten uit om de rustgevende kracht, die uitgaat van de Sinai woestijn, te ontdekken.

lijn
Home Disclamer Credits E-mail Sitemap
lijn Nederlands
lijn English
lijn

Welkom op de website
van Sycamore

Sycamortak