SycamorKop
 
SYCAMORE TRAVEL REIZEN NUBISCHE VILLA PUBLICATIES CONTACT
 
verloopje
adviesWalk & Clean
modificatiesArtikel Margriet
modificatiesBoek Corine van Delsen
modificatiesSiwa Festival
modificatiesLoslaten en Genieten
Publicaties

WALK and CLEAN 2013

Al vele jaren organiseren we jaarlijks een opruimactie in de woestijn van de Sinai samen met onze staf en bedoeienen. Sinds een paar jaar betrekken we daar ook onze familie, vrienden en klanten uit Europa bij. Dat was een groot succes. Iedereen was zeer gemotiveerd om vuil te ruimen en we hadden prachtige trips samen. De deelnemers kwamen uit verschillende landen en waren tusen de 17 en 80 jaar, we verzamelden vele zakken vuil, geholpen door locale bedoeienen en kinderen. We werden bijgestaan door de mannen van het Nationale Park en onze collega Ayman. De Egyptische televisie kwam zelfs om te filmen en dat werd op de nationale tv vertoond.

Het is geweldig om te weten dat zoveel mensen geven om een schoon milieu en zich daadwerkelijk willen inzettten om hier iets voor te doen.

Ons bedrijf SYCAMORE TRAVEL voelt zich betrokken bij de Sinai en haar bewoners en zal zich met activiteiten blijven inzetten om dit kwestbare gebied te behouden voor de toekomst.


Dit jaar is onze WALK and CLEAN van 22.09.2013 tot 29.09.2013.
Het programma is als volgt :

22.09 Aankomst in Sharm el Sheikh, transfer naar Dahab / Dyarna Hotel

23.09 Transfer naar het startpunt van de trekking , afhankelijk van de hoeveelheid deelnemers wordt de groep opgesplitst om een zo groot mogelijlk gebied te bestrijken.

24.09 WALK and CLEAN.

25.09 WALK and CLEAN.

26.09 Einde van de trekking, transfer naar St. Catherina, bezoek aan het klooster en in de namiddag mogelijkheid om de Mozesberg te beklimmen om van de top de zonsondergang te zien. / Morgenland Hotel.

27.09 Transfer terug naar Dahab, na de lunch vrij te besteden./ Dyarna Hotel

28.09 Per jeep naar Blue Hole om te zwemmen of snorkelen. /Dyarna Hotel

29.09 Transfer naar Sharm el Sheikh voor vertrek.De prijs is 275 euro p.p., dat is de kostprijs want we waarderen ieders inzet in deze belangrijke activiteit.

Inbegrepen in het arrangement zijn: alle transfers, hotel in Dahab en St. Catherina, alle maaltijden, gedurende de trekking begeleiden ervaren woestijngidsen de groep, er zijn bedoeienen tenten om in te slapen, onze koks verzorgen de maaltijden en de bagage wordt met autos vervoerd.

U brengt alleen een lichte slaapzak en mat, makkelijke wandelschoenen, lichte katoenen of linnen kleding, zonnebescherming en zwemgoed, als u heeft snorkelmasker en flippers (ook ter plaatse te huur), mee. Als u een paar oude werkhandschoenen heeft is dat handig om mee te brengen.

U betaalt uw vlucht, visum (indien u ook Cairo aandoet), drank en persoonlijke uitgaves. Een bijdrage aan de fooienpot wordt op prijs gesteld omdat onze staf vrijwillig deelneemt aan deze trip.

We hopen snel van jullie te horen……..en tot ziens in de Sinai voor onze WALK and CLEAN 2013.

lijn
Home Disclamer Credits E-mail Sitemap
lijn Nederlands
lijn English
lijn

Welkom op de website
van Sycamore

Sycamortak