SycamorKop
 
SYCAMORE TRAVEL REIZEN NUBISCHE VILLA PUBLICATIES CONTACT
 
verloopje
adviesDuurzaam Toerisme
modificatiesNatuur
modificatiesEchte Mensen
duurzaam

DUURZAAM TOERISME

Wij onderschrijven de ideeen van duurzaam toerisme, al realiseren we ons dat in de praktijk dat niet altijd eenvoudig uit te voeren is. Maar we doen wat we kunnen.

KIES LOKAAL
We werken zoveel mogelijk met lokale bedrijven en mensen. Dit zult u zeker merken in de keuze van de hotels, transportdrijven, felucca’s, restaurants en staf.

RESPECT VOOR ONS HISTORISCH ERFGOED EN LOKALE CULTUUR Onze gidsen instrueren u over de regels op de sites, die er zijn ter bescherming van dit magnifieke erfgoed. Zij informeren u over hoe u te gedragen t.o.v. de plaatselijke bevolking of in een moskee, kerk of klooster en verschaffen u informatie over locale cultuur en gewoontes.

RESPECT VOOR DE NATUUR
Als we de woestijn of de bergen in trekken of de zee of de meren of Nijl bevaren of een van onze Nationale Parken bezoeken, staan wij erop onze vuilnis mee te nemen en de plek ongerept achter te laten. We kopen brandhout voor het kampvuur in de stad en gebruiken verder hout van dode bomen of struiken, we koken op butagas. We instrueren onze klanten erover hoe we vervuiling kunnen voorkomen bij toiletstops in de woestijn, zeepgebruik in de buurt van bronnen en hoe misbruik van water te voorkomen. Ieder jaar in het begin van het seizoen organiseren we een WALK AND CLEAN om vuilnis uit de woestijn op te ruimen in de Sinai.

RESPECT VOOR HET TEAM
We betalen onze mensen faire salarissen en geven hen de mogelijkheid hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen. Het is voor ons van grootste belang dat u van uw reis geniet maar evenzo dat onze mensen met plezier hun werk kunnen doen.

RESPECT VOOR DE KLANT
U als klant heeft het recht op goede dienstverlening tegen faire prijzen. Meestal worden onze reizen op maat voor u gemaakt rekening houdend met u wensen , plannen en budget. Wij assisteren u zo goed we kunnen met alle informatie en ervaring die we daarvoor paraat hebben.

lijn
Home Disclamer Credits E-mail Sitemap
lijn Nederlands
lijn English
lijn

Welkom op de website
van Sycamore

Sycamortak