SycamorKop
 
SYCAMORE TRAVEL REIZEN NUBISCHE VILLA PUBLICATIES CONTACT
 
verloopje
adviesWoestijn wandelreizen
modificatiesZon, Zee en Zand
modificatiesSpirituele reizen
modificatiesArtistieke reizen
modificatiesNubisch avontuur
modificatiesSpeciale reizen
modificatiesReizen op maat
zon zee

ZON ZEE EN ZAND

Speciale plekjes aan de Middellandse of Rode Zee.

Egypte is gezegend met in het noorden de Middellandse Zee en in het oosten de Rode Zee. De noordkust heeft veel toeristendorpen, die vaak voor Egyptenaren bedoeld zijn maar in toenemende mate ook buitenlandse gasten ontvangen. Prachtige zandstranden, hoge golven en veel opties voor accommodatie van Alexandrie tot Marsa Martrouh.
Nog beroemder is de Rode Zee. Omdat de watertemperatuur het hele jaar min of meer gelijk blijft, is het gedurende het hele jaar een geschikte bestemming voor strandliefhebbers, clubfans, duikers of snorkelaars en watersportfans.
We hebben veel Nationale Parken waarin het delicate zeeleven en de koralen beschermd worden.
Onze organisatie is steeds op zoek naar de mooiste plekjes en de prachtigste hotels.
Onze locale agent regelt u uitstappen, duik of snorkel activiteiten en transfers en hij staat u bij met informatie over het gebied.

OPTIES : Ontdek EL GOUNA bereikbaar vanaf het vliegveld van Hurghada, met prachtige lagunes en aparte hotels en allemaal eco-vriendelijk, DUIKSAFARIS langs de koraalriffen ten zuiden van Hurghada strekkend tot aan de Soedan, op zoek naar DOLFIJNEN bij Marsa Alam, leer SNORKELEN familietrip van en week in Dahab, SURF en KITE SURFING bij Blue Lagoon in Dahab, ver weg van de drukte op de VREEDZAME STRANDEN bij Nuweiba of bij Makadi Bay. Leuke strandbestemmingen vlakbij Cairo zijn Ain Suchna en Ras Sidr.

lijn
Home Disclamer Credits E-mail Sitemap
lijn Nederlands
lijn English
lijn

Welkom op de website
van Sycamore

Sycamortak